Indonesia Fashion Show at Grand Indonesia

Posted: June 5, 2013 in Fesyen
Tags: , , , ,

Baru2 ni sempat gaklah pi melancong ke Indonesia bersama orang tersayang. Tak lama gak kat sana…dalam 8 hari 7 malam je! Hehehehe….nak dijadikan cerita pepagi ni…just nak share sewaktu kitorang jejalan ke Shopping Complex yang paling terkenal di Jakarta iaitu Grand Indonesia Mall….kitorang beruntung sangat coz sempat juga menyaksikan fesyen show salah sorang pereka fesyen di Jakarta. Namanya tak ingat pula…so…saya share antara gambar2 yang sempat diambil. Enjoyyyy!🙂

Yang baju merah kat depan tu adalah pereka fesyen pakaian2 ni. :-)

Yang baju merah kat depan tu adalah pereka fesyen pakaian2 ni.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s