Capture By Me!

Posted: June 6, 2013 in Foto

Malam ni pula mau share hobi saya beberapa waktu dulu sewaktu aktif menggunakan kamera DSLR. Sekarang ni dah slow skit…waktu mula2 beli memang teruja sangat mau belajar teknik2 fotografi. So, saya nak share beberapa gambar yang diambil oleh saya sendiri….. Enjoy!🙂

20130606-203822.jpg

Pic ni diambil kat dalam bilik ja menggunakan lampu picit ja….hehehehee….hanya guna camera cannon 1000D ja….time ni baru mau berjinak2 dengan DSLR camera.

20130606-204049.jpg

20130606-204116.jpg

20130606-204152.jpg

My sister jadi mangsa untuk jadi model malam tu….mau tak mau terpaksa juga mengalah…hehehehe….my brother jadi tukang pegang lampu picit…hehehehehe…

20130606-204401.jpg

20130606-204447.jpg

20130606-204531.jpg

20130606-204605.jpg

20130606-204657.jpg

Gambar2 diatas tu kitorang guna model adik my friend….jadi mangsa juga dia malam tu…time ni tengah belajar ngan member teknik2 fotografi menggunakan flash light…hehehehe…..

20130606-224605.jpg

20130606-224708.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s