Lunch @ UpperStar Suria Sabah.

Posted: June 7, 2013 in Menu

Hari ni isi perut tyme lunch kat UpperStar Suria Sabah. Harga makanan kat sini amatlah berbaloi2 dengan kuantiti makanan yg diberikan.

image

image

image

image

Pic emsem boi kat atas tu…jeng..jeng…jeng….memperkenalkan…ni lah my very very best friend….hehhehe….kira orang bilang BFF lah….hehehe…his name is Adad…🙂

Rasa bertuah sangat mcm kena nombor rasanya coz menu yg kitorang selalu mau order selalu tiada. Kejap habis…kejap petang baru ada and macam2 alasan. Hari ni dah boleh rasa kembali menu tu… Mau tau menu apa? Hehehehehehe….🙂

image

image

image

Ni dia menu kegemaran a.k.a pebret kitorang….Lamb Massala Rice. Hari ni rasa tidalah mau berlari ditelan batu belah batu betangkup kerana kempunan menu ni….hehehehehe….

image

Layan chip ni dulu sblm membelasah menu pebret!🙂

Selamat menjamu selera…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s