My bags & Shoes Collection

Posted: June 7, 2013 in Roms

Errmmm…..rasanya dah terlampau padat dah koleksi ni…macam best ja kalau di kasi masuk dalam mudah.my….heheheee….x tau mau simpan mana dah…hehehee….

image

Bersusun padat dah…most of them adalah seed bag..sekarang ni dah kurang skit beli bag2 ni…tapi asal turun KL kompom beli coz kat sana bagi diskaun gila2 punya till 70%…hehehehe….

image

Semua ni campur ngan koleksi my wife…dua2 suka beli bag…heeeee….

image

Yang satu ni pun dah sesak…so sekarang atas kesedaran yang ada mau kawal pembelian2 kasut dah coz ada lagi yang belum dipakai pun…langkah berjimat cermat sekarang telah dimulakan. Kalau nampak masuk dalam mudah.my tu…paam2 jelah…hahahaha….sanggup ka!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s