Review After Earth

Posted: June 11, 2013 in Hiburan, Roms

after-earth-0a

Pagi ni nak cerita skit pasal cerita After Earth ni! Semalam selepas jumpa cust Elken terus sambung tengok wayang ni ngan member2. Best juga jalan ceritanya walau pun kelihatan pelakonnya mcm 2 orang ja yang beraksi…hehehe…Filem gandingan anak beranak…Jaden Smith dengan his father Will Smith. Sesiapa yang masih belum tengok filem ni bagus pi tengok. Rasanya ada dalam seminggu dah filem ni berada di pawagam…tapi baru semalam sempat tengok selepas member bagi tau ada wayang baru dah kuar.

IMG-20130611-WA0019

Rupanya dah berada di pawagam sejak 6 Jun 2013 lagi. Time tengok ni dah 11 Jun…tertinggal beberapa hari. Biasanya kalau ada wayang baru terus tengok coz tak boleh biar lama2 nanti cerita jadi basi…heheheee…

Camera 360

Hehehehe…ni lah dia geng2 yang bawa tengok wayang semalam. Tengok kat Megaloong je coz dekat je ngan rumah.

IMG-20130611-WA0020

Thanks to my bestfriend juga merangkap Xhouse mate dulu  Mohmad a.k.a matt luke…nama fisbuknya..hehehe…coz dia belikan tiket ni awal2…kitorang datang lambat skit..dia belikan dulu coz takut seat penuh….hehehehe…. Lepas habis tengok wayang pi makan jap….hehehee..my wife tak masak coz penat dari program sekolah. Apa pun…pi lah tengok filem ni! Best…saya bagi 3 1/2 bintang!🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s