Gambar-Gambar Ikan Pelik!

Posted: June 12, 2013 in Foto, Info

Mlm ni nak share pasal gambar-gambar ikan yang pelik setelah saya google. Mari sama2 kita tengok…

20130612-205651.jpg
Gambar ikan berkepala khinzir ni katakan ditemui di Palembang. Memang peli coz kepalanya seperti kepala khinzir….dan yang uniknya macam ada telinga juga…hehehe…. Rasanya ada yang berani makan ke ni? Hehehehe….ada berani?🙂

20130612-204356.jpg
Gambar ikan ni pun pelik juga. Bagaimana ikan ni dapat menembusi batu yang keras? Heran bin ajaib! Rasanya kepala ikan tu dibuat dari besi tembaga kot! Hehehe….

20130612-204528.jpg
Ikan ni pun unik juga kerana memiliki gigi seperti manusia. Rasanya ubat gigi apa dia guna? Gigi ikan ni bebas dari kaviti dan karang gigi! Hehehe….jangan2 ikan ni guna pelekat Polident! Tu yg melekat…hehehehe…..

20130612-204753.jpg
Ikan ni pun kelihatan pelik juga…besar ya amat! Guna tongkang nak angkat!

20130612-204912.jpg
Ini adalah ikan yang menduduki carta box office Blog Roms! Ikan ini ditemui sewaktu banjir di Thailand! Hehehe….ikan jadi-jadian! Pelik kan! Hehehe….

Jangan marah….entri kali ni just for fun k. Letih2 balik kerja dan selepas main badminton tadi….terfikir pula mau buat entry ni….hehehe….just untuk suka2! PEACE yow!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s