Hollywood Artists & Plastic Surgery! Before & After.

Posted: June 18, 2013 in Berita, Foto
Tags: , , , , , ,

As salam dan selamat sejahtera kepada semua reader Blog Roms yang dikasihi. Semalam saya dah buat entry pasal plastic surgery yang keterlaluan…memang agak menakutkan dengan mereka2 yang sangat obses dan ekstrim dengan pembedahan plastik sehingga merubah bentuk wajah dan fizikal secara drastik.

So, entry pepago yang cerah ni…mau share pula pasal plastic surgery juga…tapi plastic surgery dengan artis2 Hollywood. Mesti tidak dapat dipisahkan kan! Ada yang kelihatan bertambah cantik dan ada juga yang kelihatan agak pelik. Mari kita tengok gambar2 dibawah yang telah saya kumpul daripada laman sesawang. Enjoyyyyyyy!

20130618-081043.jpg

20130618-081111.jpg

20130618-081133.jpg

20130618-081203.jpg

20130618-081243.jpg

20130618-081316.jpg

20130618-081404.jpg

20130618-081438.jpg

20130618-081505.jpg

20130618-081536.jpg

20130618-081619.jpg

20130618-081657.jpg

20130618-081757.jpg

20130618-081843.jpg

20130618-081915.jpg

20130618-081941.jpg

20130618-082009.jpg

20130618-082052.jpg

20130618-082125.jpg

20130618-082212.jpg

20130618-082330.jpg

20130618-082420.jpg

20130618-082456.jpg

20130618-082541.jpg

20130618-082609.jpg

20130618-082651.jpg

20130618-082755.jpg

20130618-082823.jpg

20130618-082853.jpg

20130618-082920.jpg

20130618-083002.jpg

20130618-083044.jpg

20130618-083132.jpg

20130618-083231.jpg

20130618-083310.jpg

20130618-083401.jpg

20130618-083500.jpg

20130618-083535.jpg

20130618-083612.jpg

20130618-083636.jpg

20130618-083746.jpg

20130618-083823.jpg

20130618-083919.jpg

20130618-083948.jpg

20130618-084016.jpg

20130618-084047.jpg

20130618-084108.jpg

Hehehehehe…..macam2 ada! Orang kata…semua kita boleh ubah tapi part ginetik pasti kembali kepada yang asal…..hehehehehehe…..macam pic dibawah ni! Hehehehehe…🙂

20130618-084957.jpg

Comments
  1. ruby says:

    ada mukanya jadi lawa sedaaaaap mata memandang ….ada muka cam hantu …isssh….mcm2 laaa bersyukurlaa dengan ciptaan Allah….sbb tu dlm Islam mengharamkan merubah muka ni takut nanti mcm syaitan pula jadinya….nauzubillah…..

    **bersyukur dengan wajah ku skrg…..Allah tidak memandang wajah yg cantik tetapi IMAN dan TAQWA serta ketaatan padaNYA yg dipandang…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s