Akibat Terlalu Hensem Lelaki Dapat Mercedes?

Posted: June 24, 2013 in Berita
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

20130624-211910.jpg

Biar Betul! Kata hati anda kan! Hehehehehe….. 🙂

Ini adalah…..kisah benar! Akibat Terlalu Hensem Seorang Lelaki Dapat Mercedes! Kau ada? 🙂

Memandu kereta mewah merupakan antara impian ramai orang termasuklah diri saya sendiri…siapa yang tidak mau kan! Sebut sahaja kereta mewah seperti Mercedes, BMW ia hanya mampu dipandu oleh golongan kaya sahaja dan dalam mimpi kita…itu pun kalau bernasib baik…hehehe….sebut kereta BMW teringat kisah sorang rakan bisnes yg pernah jatuh tersungkur sujud depan BMW…hahahaha…sakit perut ketawa! Rasanya tu tanda tidak lama lagi mau jadi JUTAWAN kot! hehehehe….berbalik kita kepada tajuk entri….. Walau bagaimanapu,ia boleh berubah, jika anda benar-benar hensem. Sekali lagi saya katakan…JIKA anda benar-benar Hensem! Ngeee…..

2013-07-04_230008

Mengapa pula? Kali ni Blog Roms mahu berkongsi dengan anda tentang nasib bertuah seorang lelaki apabila ia menerima satu hadiah sebuah kereta Mercedes daripada peminatnya. Pemberian kereta itu adalah disebabkan dirinya dianggap paling kacak di dunia. Kacak ke? Kacak la sangatttttt……

2013-07-04_225742

OTTAWA – Seorang lelaki yang dilaporkan pernah dibuang negeri dari Arab Saudi kerana terlalu kacak mendapat tuah yang tidak disangka apabila menerima sebuah kereta Mercedes daripada peminat misterinya.

2013-07-04_230023

Omar Borkan al-Gala, 23, pernah dibuang dari negara asalnya kerana terlalu kacak hingga dibimbangi akan menarik perhatian ramai wanita.

Namun, beliau bijak menggunakan kelebihan yang ada padanya dengan memilih kerjaya sebagai model.

2013-07-04_230052

“Saya menerima hadiah Mercedes G55 sempena sambutan harijadi saya daripada seorang wanita misteri,” katanya kepada majalah In Touch.

2013-07-04_230134

Selain menerima hadiah, Omar juga dikatakan kini mula membina tapak dalam kerjaya lakonan apabila membintangi sebuah filem pendek bersama bintang terkenal Navid Negahban.

Advertisements
Comments
  1. dafi says:

    ko lagi hensem roms…serius…eeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s