The Billionaire Movie

Posted: September 18, 2013 in Roms
Tags: , , , , , , , , ,

romie (2)

As Salam….hehehehe…lama tak buat entry baru…sejak kebelakangan ni sibuk sikit dengan aktiviti harian disamping bisness yang baru Roms ceburi….buat Bisnes MLM…Elken adalah syarikat yang Roms pilih.

Mau dijadikan cerita hari ni…mau story sikit pasal kegigihan seorang pemuda Thailand yang berusia 19 tahun bernama Top telah menjadi seorang Billionaire muda dengan usaha dan kegigihan serta semangat yang tidak kenal putus asa… Cerita ni dikongsi oleh seorang rakan pejabat…dia kata filem tu best sangat…so, Roms pun buka la Youtube dan tengok Filem tu sampai habis…Tajuk Filem tu… The Billionaire…. Memang BEST! Memberi motivasi yang mendalam dalam diri Roms! Semangat!

So, hari ni..one of my officemate…beli sebungkus Seaweed Snack dan kongsi makan ramai-ramai…Tetiba teringat pula cerita Thai The Billionaire tu…Belek2 bungkusan tu..macam pernah nampak…so…rupa2nya…Seaweed Snack tu lah yang dijadikan cerita dalam The Billionaire tu…teruja terus! Memang sedap!

billg

Tao Kae Noi Original

Ni lah filem Thailand yang berjudul The Billionaire! Selamat menonton….memang best!

 

UPDATE: 02 Okt 2013

see3 see2 see1 see

Comments
  1. dapi says:

    mn aku paham nada translation….eeeeeeeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s