47 ron

Errrmmm….nak story sikit pasal citer 47 Ronin ni memang best. Ronin – (in feudal Japan) a wandering samurai who had no lord or master. Samurai yang tidak bertuan…hehehee… Last nite kuar lepak ngan member2 sempat juga tengok filem ni… Jalan cerita yang sangat menarik dan langsung tak bosan tengok filem ni dari awal sampai akhir…ending yang sangat menggembirakan. Saya bagi 4 bintang! Member2 yang belum tengok filem ni baik serbu kat panggung sekarang sebelum cerita menjadi basi…hehehe….tapi last nite kitorang dapat seat ke 5 dari depan…lantak jelah….walau sengal2 juga leher…hehehehe….cuma aksi dari pada Keanu Reeves tak banyak sangat….apa pun memang enjoy tengok filem ni!  :-)

47original

47

47-ronin-streaming-hdcomplet-com_6i8bv_2vp02j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s